Elektriker Falkenberg

Få Pliktfri Offert från Certifierade Elektriker i Falkenberg!

Elektriker i Falkenberg som hjälper dig med alla dina elbesvär.

Falkenberg är en ganska liten stad, trots det uppstår det varje dag hundratals olika elrelaterat utmaningar och bekymmer i vår lilla stad. Vi finns här för att hjälpa dig med allt. Oavsett om du behöver hjälp med några få spottar, eller behöver renovera ett helt hus, så har vi elkompetensen som krävs för att utföra elinstallationerna på ett tryggt och kostnadseffektivt sätt. Vi betjänar företagssektorn och privatsektorn. Så oavsett vilken situation du befinner dig i så kan du vara säker på att vi har möjlighet att hjälpa dig. Hos oss är finns det verkligen inte för små eller för stora projekt.

Här är en lista med några av våra tjänster:
• Belysning (installera, reparera, rådgivning, fasta serviceavtal för företag)
• Elinstallationer (Exempelvis som att dra nya vägguttag, ledningar och centraler)
• Hjälpa skolor, företagsbyggnader och annat att brandsäkra byggnader
• Rutinkontroller
• Serviceavtal
• Värmepumpar
• Datanät & Tele
• Mycket mycket mer

Flera års erfarenhet med:

Lokala Elektiker

Vi har egentligen rikstäckande tjänster, men hjärtat av verksamheten är just i Halland och bland annat Falkenberg. Eftersom att vi har lokala elektriker i Falkenberg kan vi oftast rycka ut på kort förvarning, om exempelvis en akut situation skulle uppstå så kan vi vara på plats fort! 

Vill du veta mer om våra tjänster eller kanske få ett prisförslag eller rådgivning? Kontakta oss genom vårat kontaktformulär som du hittar på sidan. 

Vi erbjuder alltid gratis besiktningar och hembesök till våra kunder. Detta tillåter oss att ge en exakt offert både pris och tidsmässigt. Vi kan även boka in ett möte så kan vi ta en kopp kaffe och diskutera era elbehov.

Fördelar med oss

Vilka fördelar finns det man att anlita oss för ditt elprojekt?
Vi har bara fastpriser vilket betyder att du aldrig kommer få några otäcka överraskningar efter vi har utfört eluppdraget. Vi ger dig som nämnt innan även alltid en gratis besiktning, eftersom att vi är på plats och får se projektet med våra egna ögon kan vi enkelt uppskatta hur lång eller kort tid det kommer att ta att utföra uppdraget. På så sätt kan vi även estimera ett exakt pris för hur mycket det kommer att kosta. 

Vi har bred erfarenhet med allt inom elektrikeryrket. Belysning, värmepumpar, golvvärme, övervakningssystmer och alla möjliga eltjänster.

Få offert