Elektriker Halmstad

Få Pliktfri Offert från Certifierade Elektriker i Halmstad!

Yippie! Nu är våra Elektiker även i Halmstad!

Dessutom till förnuftiga fastpriser. Vi kan med glädje meddela att Elektriker Eliten nu erbjuder våra tjänster i hela Halmstad.

Här har vi lokala elektriker som är redo att rycka ut på kort förvarsel. Elektrikerna har lång kompetens inom elbranschen. Så om du har något el relaterat, kan du vara säker på att våra el experter har expertisen som krävs.

Flera års erfarenhet med:

Säkerheten först

Vi lägger säkerhet i fokus i alla våra elinstallationer. Eftersom att elektricitet potentiellt kan vara livsfarligt är det väldigt viktigt att installationerna utförs med säkerhet i fokus. Vi kompromissar aldrig med säkerhet och utför elinstallationerna med största noggrannhet.

Brandsäkring / Inspektion
Vi rekommenderar alla, oavsett om du är en privatperson eller representerar en firma att utföra inspektioner då och då. Det bästa sättet att förhindra en brand är att vara proaktiv. Med en inspektion så åker vi ut till dig och kontrollerar att allt fungerar som det skall och att allt står rätt till. Vi ger dig även råd på plats om något saknas eller något kan göras bättre.

Några av våra tjänster i Halmstad

Belysning – våran hemmaplan!
Behöver du hjälp med belysning i Halmstad? Jackpot! Begär en offert av oss nu. Vi har under en lång period nichat in oss på just belysning. Installera nya spottar, modernisera elen, dra nya vägguttag, rådgivning — you name it! Vi har gjort det mesta.

Elinstallationer
Förutom belysning har vi bred erfarenhet med elinstallationer som att byta vägguttag, dra nya ledningar, installera värmegolv eller värmepumpar. Behöver du installera eller dra något nytt i bostaden så är vi supertaggade på att hjälpa dig med detta.

Värmepumpar
Vi älskar värmepumpar. Ett kostnadseffektivt att värma huset. Att installera en värmepump kan dock vara ganska komplicerat. Problemet många elektriker upplever är att i princip alla värmepumpar fungerar olika. Vi på Elektriker Eliten har arbetat med de flesta olika värmepumpsmärkerna. Vi kan därför tryggt rekommendera våra favoriter samt reparera olika problem med nästan alla värmepumpar tidseffektivt. Detta eftersom vi redan har så bred erfarenhet och stött ihop med de flesta problemen som kan uppstå.

 

halmstad

Få offert