Elektriker Helsingborg

Behöriga elektriker i Helsingborg som du kan lita på

Vi är din lokala elektriker i Helsingborg för alla dina elbehov. Har du ett elproblem som måste fixas omgående eller behöver du hjälp med någon typ av elinstallation eller annat elarbete? Om så är fallet så är du i goda händer.

Våra elektriker har många års erfarenhet och alla behörigheter och utbildningar som krävs för säkra och professionella elinstallationer. Från den allra första kontakten med oss kommer du få ett trevligt bemötande från vår personal. När du begär ett kostnadsfritt prisförslag från oss så är det alltid fasta priser utan överraskningar som gäller. 

Vi utför alla slags elinstallationer och elarbeten, både planerade arbeten och de med kort varsel. Oavsett vad du anlitar oss för så ser vi till att lämna din elektricitet i bättre skick än när vi kom och att allt fungerar som det ska. Vi strävar efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt efter du anlitat oss. Det är trots allt våra nöjda kunder som rekommenderar oss vidare och hjälper oss att växa. Varmt välkommen att kontakta våra duktiga elektriker redan idag, vi ser fram emot att höra från dig och erbjuda en lösning!

 

Elservice med fokus på säkerhet och nöjda kunder

Något som alltid varit en central grundpelare i vår elfirma redan från dess yngre dagar är säkerhet. För alla våra uppdrag är vårt mål att du ska ha säker och fungerande elektricitet i ditt hem. Allt för ofta utförs felaktiga arbeten som kan utgöra en stor säkerhetsrisk. 

För din och din familjs säkerhet är det därför viktigt att anlita en behörig elektriker som fokuserar på säkerhet istället för elektrikern med de allra lägsta priserna. Dessa elektriker kanske inte har alla behörigheter och utbildningar och det finns också en risk att de stressar sig genom arbetet och lämnar ditt hem med osäker el. Detta gäller såklart alla elektriker så det är därför viktigt att alltid begära att se företagets behörigheter innan du gör ditt val.

När vi anlitar vår personal tittar vi inte bara på de tekniska färdigheterna och kunskapen, vi tittar även på vilket säkerhetstänk som elektrikern har vid utförande av olika elarbeten. Vi anlitar mycket hellre någon med ett bra säkerhetstänk och som anstränger sig för att våra kunder ska ha säker och fungerande el i sina hem än någon med utmärkt teknisk expertis, men som saknar säkerhetstänket som är viktigt för vårt företag. 

När du anlitar oss som din elektriker i Helsingborg så lämnar vi inte ditt hem innan du är nöjd och du fått hjälpen du behöver. För oss är det viktigt att du blir så nöjd som möjligt med resultatet, vårt mål är att ge dig den bästa elservicen som finns att få Helsinborg . Detta uppnår vi genom att lyssna noga till dina önskemål och sedan göra det som krävs för att lösa ditt problem. När du bestämmer en tid med oss så kommer vi hem till dig vid just den tidpunkten och inte senare. Vi förstår hur frustrerande och jobbigt det är när en elektriker blir försenad och gör att du behöver vänta. 

Inte bara är vi punktliga utan vi utför också våra arbeten på ett smidigt och effektivt sätt, men om vi behöver ta oss lite extra tid för att resultatet ska bli fantastiskt så gör vi det alla gånger. 

Vår kompletta elservice

Vi erbjuder en stor mängd eltjänster för alla behov du kan tänkas ha när det kommer till el. Exempelvis utför vi alla typer av elinstallationer och reparationer och underhåll av anläggningar. Alla är välkomna att anlita oss och vi ger dig samma professionella service oavsett om du är privatperson, företag, fastighetsägare eller bostadsrättsförening. Som privatperson kan du även använda ROT-avdrag och spara 50% på många av våra tjänster. Vårt utbud av tjänster är stort och komplett, exempelvis kan vi hjälpa till med följande:

 • De flesta elinstallationer, både i privat och offentlig miljö
 • Reparationer och underhåll
 • Elmätare
 • Jordning
 • Larm
 • Passage
 • Kabeldragning
 • Strömbrytare
 • Dimmers
 • Luftvärmefläktar
 • Belysning
 • Eluttag
 • Ledningar
 
 

Kontakta våra elektriker i Helsingborg idag

Ta kontakt med oss redan idag för att boka in en tid, begära en kostnadsfri offert eller om du har några frågor. Vi finns här för dig för både akuta ärenden och planerade elarbeten såsom installationer och underhåll. Hos oss kan du alltid räkna med ett trevligt bemötande och en professionell och säker elservice till förmånliga och fasta priser utan dolda avgifter. Våra duktiga elektriker i Helsingborg önskar alla kunder varmt välkomna att kontakta oss redan idag. 

Få offert