Elektriker Skåne

Elektriker i Mölndal som strävar efter nöjda kunder

Vi är goa och glada, lokala elektriker i Skåne med lång erfarenhet inom elbranschen och bred expertis. Kort och gott så finns det inga el-relaterade problem och installationer som vi inte klarar av.

Självklart har vi alla behörigheter och försäkringar som krävs för säkra och professionella elarbeten. Vi erbjuder vår kvalitativa eltjänst till privatpersoner, fastighetsägare, företag samt bostadsrättsföreningar.

Varmt välkommen att begära din kostnadsfria offert redan idag. Våra elektriker kommer sedan inom kort att kontakta dig med ett personligt och fast prisförslag, självklart utan några dolda avgifter.

 

Vilka fördelar finns med att anlita oss?

Vilka fördelar finns med att anlita oss för din nästa elinstallation eller när elektriciteten krånglar? Svaret är att det finns många. 

För det första så är vi lokala elektriker i Skåne, vilket betyder att du slipper normala utkörningsavgifter som du kanske annars skulle behövt betala om du anlitar en firma utanför Mölndal. 

Våra priser är också väldigt förmånliga samtidigt som vår elservice håller högsta möjliga kvalitet. För alla våra arbeten strävar vi efter att du som valt att anlita oss ska bli så nöjd som möjligt med resultatet. Vårt mål är att ge dig en service som överstiger dina förväntningar och att elektriciteten i ditt hus ska vara säker och fungera som den ska. När vi kliver in i ditt hus för att utföra vårt arbete så gör vi så med hänsyn och respekt och vi ser till att lämna ditt hem i ännu bättre skick än tidigare. 

När du anlitar oss får du bland annat följande fördelar: 

 • Ett professionellt och säkert utfört elarbete från behöriga elektriker
 • Förmånliga priser utan överraskningar
 • Ett vänligt bemötande från första kontakt till färdigt arbete
 • Lång erfarenhet och bred kompetens – det finns inga elarbeten vi inte klarar av
 
 

Säkerhet

Vi prioriterar säkerhet ute på alla våra arbeten och tar oss alltid tiden det tar för att resultatet ska bli utmärkt och att säkerhetskraven uppfylls. Alltför ofta ser vi eller hör om dåligt utförda elinstallationer och elarbeten som utgör en hög säkerhetsrisk. Detta är ett stort problem i vår bransch och en vanlig anledning till bränder. Därför är det viktigt att anlita elektriker i Mölndal som verkligen vet vad de gör och som lägger fokus på säkerhet. 

 
 

Professionalism och ett trevligt bemötande

Förutom säkerhet lägger vi också stort fokus på att våra kunder ska bli bemötta på ett trevligt  och professionellt sätt. När du kontaktar oss kommer du märka att våra elektriker verkligen lyssnar helhjärtat på dina önskemål och ger dig ett trevligt och professionellt bemötande. Detta är en central del i vårt arbetssätt och något som utmärker oss från andra elfirmor. 

 

Trygga lösningar för varje behov

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan vi erbjuda en trygg och professionell lösning. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för alla typer av eltjänster och vi arbetar mot privatpersoner och företag såväl som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Även då våra elektriker utgår från Helsingborg så arbetar vi även i andra delar av Skåne.

Vi erbjuder det allra mesta inom el, vi kan bland annat hjälpa dig med följande:

 • Alla typer av elinstallationer
 • Elmätare
 • Installation av jordfelsbrytare
 • Ledningsbyten
 • Enhetsmätning
 • Jordning
 • Installation, service mm av luftvärmefläkar, dimmers och strömbrytare
 • Installation och reparation av eluttag
 • Kabeldragning
 • Belysning
 • Enhetsmätning
 • Solceller
 • Felsökning
 

Kostnadsfria offerter

Vi erbjuder även kostnadsfria offerter där vi kommer ut och tittar på vad du behöver hjälp med för att sedan lämna ett prisförslag. Detta kostar dig ingenting och du kan sedan själv välja om du vill anlita oss eller inte. Våra prisförslag är alltid fasta och innehåller aldrig extra avgifter som du behöver betala efter arbetet slutförts. 

 

Kan jag använda ROT-avdraget?

Vi utför alla eltjänster som omfattas av ROT-avdraget. Genom att använda detta (vi hjälper dig) kan du spara hela 30% av hela arbetskostnaden. Som privatperson kan du använda avdraget för tjänster som omfattar reparation, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad. Läs mer om ROT-avdraget, vanliga frågor och hur det kan användas.

Välkommen att kontakta våra elektriker i Skåne redan idag

Vi önskar du varmt välkommen att kontakta våra elektriker i Skåne redan idag. Oavsett vad du behöver hjälp med så kan vi erbjuda en säker, professionell, prisvärd och smidig lösning. Våra priser är förmånliga och innehåller aldrig dolda avgifter och överraskningar. Varmt välkommen, vi ser fram emot att höra från dig.

Få offert